X

Pannkakor med bacon recept

Laddar...
Din sökning gav 34 träffar
Bacon pannkakor med dinkelmjöl.

Dessa blir alla mätta av. Dessutom så goda med bacon direkt i smeten. Bara att dubbla / tredubbla receptet vid behov av många. Detta recept blir cirka 5-6 stycken, men de flesta äter högst 1½-2 s..Pannkakor pösiga i muffinsform

Maffigt recept...tycker jag. Det här receptet är specialskrivet för att passa barn. Till de här gulliga minipannkakorna behöver du helst en 12-portioners muffinsform. Men de går fint att grädda i ..

Tinas grön-gula ärtsoppa

Hade både gröna och gula ärter hemma så resultatet blev en jättegod ärtsoppa. Den blev så smarrig, att det blev inga pannkakor till efterrätt.

Potatispannkakor
Potatispannkakor

Det här är något jag tycker är riktigt gott, särskilt med den strimlade råkosten till. Det ska vara något krispigt till den här sortens mat.


Mjölk- och äggfria pannkakor
Mjölk- och äggfria pannkakor

Detta recept är inte glutenfritt och det som håller samman pannkakorna är gluten istället för ägg, men de smakar, känns och ser ut som vanliga pannkakor och älskas av mina barn!Pannkakor
Pannkakor

Jätte goda pannkakor!! Gör dem och smaka!! Gott till pannkakor: rårivna morötter och sylt, räkor och purjolök, knaperstekt bacon och äppelklyftor, kaviar och crème fraiche, blåbär och glass, kallr..