Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttiga pannkakor med rågmjöl

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den här lite nyttigare varianten av pannkaka är gjord på rågmjöl och vi använder rapsolja i stället för smör. Flera nyttiga pannkakor? Prova Dinkelpannkakor eller Havrepannkakor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vete- och rågmjöl i en bunke. Tillsätt saltet. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet. Vispa i resten av mjölken och äggen. Tillsätt hälften av oljan. Låt gärna svälla i cirka 30 minuter.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek tunna pannkakor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.