Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gundel pannkakor - Gundel palacsinta

 
Skriv ut

Ungersk Crêpe. Romfyllningen gör pannkakorna extra goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning: Blanda alla ingredienser i en kastrull. Fördela fyllningen på pannkakorna. Vik ihop pannkakorna till trekanter. Håll dem varma.
  2. Chokladsås: Blanda alla ingredienser utom matfettet, till såsen i en kastrull. Sjud såsen sakta tills den är tjock och simmig. Klicka i matfettet.
  3. Lägg upp pannkakorna eller portionera, häll på såsen.
  4. Tips. Du kan flambera med ett par matskedar whisky eller cognac. Tänd på (pannkakorna). Då blir enkelt och elegant.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.