Den här pannkakan fick jag i skolan på 50-talet. Som tack för att jag alltid hjälpte till och plockade bort från borden, så fick jag det här receptet och tog hem till min mamma, som sedan gjorde den, för hon tyckte också om den. Hittade receptet bland hennes sparade recept, som jag hade tagit hand om.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hur stor form ska man använda?
Som en vanlig långpanna ca 30 x 40 cm. Vill du ha den lite högre så ta något mindre form. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. MVH victea
Testade denna igår, det var mycket enkelt och blev gott! Vardagsmat som är enkelt och sköter sig självt i ugnen får många plus! Det enda som jag tyckte var att tiden/temperatur i ugnen inte räckte till, jag fick höja temperaturen och öka på tiden med ca 15 min om den skulle få liite färg bara men då blev den perfekt!
Det kan vara lite olika på ugnarna, men sänk inte värmen utan ha koll på den nästa gång så får du se, om det blir mer färg på den. Det var roligt att du tyckte om den.