Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakor

 
Skriv ut

Vem älskar inte pannkakor - här makalösa pannkakor med marsipan och doppad i choklad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillred smeten efter anvisningarna på flaskan, skaka den väl och stek pannkakorna.
  2. Vik pannkakorna på mitten, fördela marsipan och apelsinskal på pannkakorna och rulla ihop dem.
  3. Smält chokladen och doppa därefter pannkakorna i chokladen.
  4. Lägg dem på ett fat med ett stycke bak papper och lägg dem ev. i frysen i 10 min. så att de blir kalla och att chokladen blir hård och spröd.
  5. Servera till en härlig kopp te, kaffe eller glögg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.