Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakor med fruktfyllning

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Här fyller du pannkakorna med ananas och bär och klickar crème fraiche ovanpå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl och strösocker. Vispa i mjölken lite i taget till en jämn smet och tillsätt äggen under fortsatt vispning.
  2. Smält matfett och blanda det med smeten. Hetta upp en stekpanna och grädda tunna pannkakor.
  3. Häll bort spadet från körsbären och blanda dem med ananaskrosset. Värm blandningen på svag värme.
  4. Klicka med en sked fruktblandningen på varje pannkaka och rulla ihop dem. Lägg en klick crème fraiche på varje pannkaka, strö över farinsocker och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.