Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakor med kikärtsmjöl

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxiga pannkakor inspirerade av den italienska pannkakan Farinata. Kikärtsmjölet kan bytas ut mot majsmjöl om du inte hittar det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp mjölken i en kastrull, vispa i mjölet. Tillsätt ägg, hackad rosmarin och salt. Rör till en slät smet och låt svälla ca 15 minuter. Stek tunna pannkakor i smör.
  2. Servera med smulad ost, fikon i klyftor, rucola och eventuellt lufttorkad skinka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.