Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakor med kräftfyllning

 
Skriv ut

Servera med svartpeppar och gourmetsalt från kryddkvarn. Sallad på huvudsallad, tomat och eventuell vinägerdressing. Eventuellt strö finhackad chili över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurt och olivoljan/peston. Tillsätt sedan dillfrön.
  2. Blanda försiktigt ner crabfish, kräftstjärtar och fördela cirka fyra teskedar per pannkaka och vik ihop pannkakorna.
  3. Lägg pannkakorna i en smord gratängform eller på en ugnsplåt med bakplåtspapper.Strö över den rivna osten.
  4. Grädda i 225 grader i ca 10 min eller till de har fått fin färg.
  5. Serveringstips: Med svartpeppar och gourmetsalt från kryddkvarn. Sallad på huvudsallad, tomat och eventuell vinägerdressing. Eventuellt strö finhackad chili över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.