Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakscanneloni med skinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pannkakor med inspiration av Italien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Tina spenaten och krama ur vattnet. Skala och hacka löken. Strimla skinkan.
  3. Fräs löken i smör i en stekpanna. Rör ner skinka och spenat. Smaksätt med salt och muskot.
  4. Fördela spenatröran på pannkakorna och vik ihop dem. Lägg dem på ett smort, ugnssäkert fat. Häll över såsen och strö över osten.
  5. Gratinera i mitten av ugnen 10-15 min.
  6. Servera med en sallad.
  7. Tips! Tomatsallad passar extra bra till denna rätt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lolan 12 januari 2009

    Gud vad gott detta lät.. Passar mig och min LCHF perfekt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.