Pannkakscanneloni med skinka

Pannkakor med inspiration av Italien.

Pannkakscanneloni med skinka
Källa: www.arla.se
Uppladdad av: guardianlinda
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

200 g rökt skinka eller kassler
500 g fryst bladspenat
2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
Smör
1 tsk salt
1 krm mald muskot
8 pannkakor
3 dl Kelda sås Simply Cheese
1 dl riven ost

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
780
Sparat:
30

Gör så här

Sätt ugnen på 250 grader.

Tina spenaten och krama ur vattnet. Skala och hacka löken. Strimla skinkan.

Fräs löken i smör i en stekpanna. Rör ner skinka och spenat. Smaksätt med salt och muskot.

Fördela spenatröran på pannkakorna och vik ihop dem. Lägg dem på ett smort, ugnssäkert fat.
Häll över såsen och strö över osten.

Gratinera i mitten av ugnen 10-15 min.

Servera med en sallad.

Tips!
Tomatsallad passar extra bra till denna rätt.
Dela

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.