Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakskorv

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme 50 minuter
Skriv ut

En verkligt god ugnsrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att grädda en stor pannkaksbotten i långpannan. vispa ihop ägg med mjöl och lite av vattnet, späd efter hand med mjölken, låt smeten svälla ca 1 tim.
  2. Rör i det smälta fettet salt och den lilla mängden bakpulver. Häll upp smeten i en ca 30x40 cm stor långpanna klädd med ett smörat bakplåtspapper. grädda knappt 20 min i 225 grader. Stjälp upp pannkakan på ett nytt bakplåtspapper och låt det svalna under en fuktig handduk -den behöver inte kallna helt
  3. Gör fyllningen: blanda först vispad grädde med majonnäs. Rör i bostongurka, senap, chilisås och oregano. Bred blandningen över den gräddade pannkakan. Strö på ost, korv och gräslök, rulla ihop så att skarven hamnar neråt, lägg rullen på bakpappersklädd plåt eller i en form. Strö på riven ost och gratinera 12-15 min i 225 grader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.