Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaksrulle med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar på buffé eller som smårätt på kvällskvisten...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Blanda fibrex, salt och mjölmix i en bunke. Vispa i hälften av mjölken. Tillsätt äggen och vispa till en slät smet. Blanda i resten av mjölken. Låt stå i 15 minuter.
  3. Smöra en långpanna och häll i smeten. Grädda i ugnen i ca 30 minuter. Stjälp upp på ett bakplåtspapper.
  4. Rensa räkorna. Skölj och hacka dillen. Skölj och finstrimla purjolöken. Blanda grädde och maizena i en kastrull och sjud tills det tjocknar. Lägg i purjolöken, dillen och räkorna och låt sjuda upp.
  5. Bred ut fyllningen på pannkakan. Rulla samman. Servera en fräsch sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.