Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paolos tonfiskspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tonfisk (på burk) är inte min favorit, men jag fick förslag på Paolo Robertos tonfiskpasta av en kompis och testade. Absolut den godaste tonfiskpastan jag ätit och den är även lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm olivoljan i en stekpanna/traktörpanna och häll sedan i hackad rödlök och hackad vitlök.
  2. Halvera körsbärstomaterna och häll i dem i lökblandningen tillsammans med salt och peppar när löken mjuknat. Låt puttra i 5 min.
  3. Låt tonfisken rinna av och häll i den i pannan med persiljan och kaprisen och låt såsen puttra ytterligare 5 minuter.
  4. Se till att pastan är kokad al dente tills såsen är klar. Häll ner den nykokta pastan i såsen och rör om och servera sedan.
  5. Detta recept är taget från "Ur Italiensk fastfood" av Paolo Roberto.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.