Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappa Mats köttfärslimpa

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Som jag brukar göra den

Ingredienser

Instruktioner

  1. blöt upp ströbrödet med grädde och mjölk.
  2. Kör bacon, lök, vitlök, och soltorkade tomater till en smet i mixer.
  3. Vispa köttfärs, ägg och ströbröds blandningen med degkrokar. Tillsätt bacon smeten och blanda tills allting är ordentligt blandat.
  4. Forma till en limpa på ett bakplåtspapper eller direkt på en plåt. Och grädda i ugn på ca 180 grader i 45 minuter.
  5. Tillagningstiden varierar med limpans storlek. Lång och smal = kortare tillagning, kort och tjock = längre tillagning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.