Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappardelle med lövbiff och tryffelsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblyx kan man kalla denna rätt. Vill du vara extra lyxig är det gott att steka sparris i bitar tillsammans med köttet. Denna sås blir också väldigt god med Gratäng crème peppar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning.
  2. Finhacka löken och stek den mjuk i smör. Strimla lövbiffen och fräs den med löken ett par minuter.
  3. Tillsätt Gratäng crème, vatten och fond. Krydda med peppar.
  4. Koka upp och blanda med pastan. Toppa med rucola och tomater vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.