Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappas gulaschsoppa

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En lättgjord, riktig, mustig gulaschsoppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela köttet i lagom stora bitar (ca 3*3 cm) och bryn i olja eller smör. Hacka den gula löken och låta fräsa med kötten på slutet. Häll över vatten. Finhacka vitlöken och lägg i. Koka under lock en dryg timma. Köttet skall börja mjukna.
  2. Skala potatis och morot och skär i tärningar. Lägg i grytan och koka på svag värme i 20 minuter. Smaka av med salt och kryddor. Strö över finhackad oregano.
  3. Servera med ett gott bröd till. (Ett kraftigt rödvin till är inte fel).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.