Paprika och tomatsoppa recept

Laddar...
Din sökning gav 32 träffar
Fylld paprika a la sofi

Mamma gjorde nått sånt en gång, men kunde inte hitta receptet igen så jag hittade på nått jag trodde skulle likna det och här är det. Var inte samma sak, men blev väldigt gott och ganska lätt att göra..


Rostad Tomatsoppa

En klar favorit! En riktigt god soppa som alla kan göra. Jag har lagat den ett flertal gånger och är väldigt nöjd med resultatet varje gång. Prova den, du kommer inte bli besviken. Passar även bra ..


Tomatsoppa

Tomatsoppan "A Little Soul" är värd lika mycket besvär som låten den tagit sitt namn från. Matig och rund.
Tomatsås på blandade tomater och ..

En mustig tomatsås som med fördel kan byggas om till en god tomatsoppa med en skvätt grädde! Eller vad nu just du föredrar, grädde, gräddmjölk eller vatten...eller varför inte ytterligare en skvätt ..

Vegetarisk tomatsoppa
Vegetarisk tomatsoppa

En tomatsoppa på förstklassiga råvaror är både nyttig och mättande. Det här är ett bra vegetariskt, ja till och med veganskt recept. Servera ett gott bröd till. Det som blir över är nästan ännu godare..
Örtkryddad tomatsoppa
Örtkryddad tomatsoppa

Värmande, god, mustig och billig är denna tomatsoppa som hjälper till att dryga ut hushållskassan. Bjud den med kraftigt bröd eller ostsmörgås, det blir ett helt mål. Örtkryddorna ger en spännande sma..