Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika gryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Välsmakande och himmelsk god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa kotlett raden och skär den i tunna skivor. Bryn skivorna tills de fått lite färg, krydda med salt och peppar och lägg över i en gryta.
  2. Vispa ur stekpannan med lite av vattnet och häll över i grytan. Tillsätt resten av vattnet i grytan och buljongtärningarna. Låt puttra i ca 1 timme, det ska bli jätte mört, det gör inget om de skivorna går sönder lite.
  3. Under tiden ta ur paprikorna och skär i inte allt för tunna strimlor. När timmen gått slå på grädden och häll i all paprika, låt det få ett uppkok, låt sedan det puttra i ca 30 minuter.
  4. Under tiden sätt på riset eller potatisen.
  5. Servera med en god dryck och sallad.
  6. Lycka till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.