Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikafisk Birgitte

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad variant på fisk

Ingredienser

Instruktioner

Skölj ioch strimla purjolök. Lägg den i en låg vid gryta typ traktörpanna. Tina fryst fiosk t ex torsk, Så mycket att du kan skära den i skivor. Lägg fiskskivorna på pujon. Rör ut paprikapulver i mellangrädde. Häll blandningen över fisken. Låt småkoka i 10 - 12 minuter. Servera med tomat och gräslökssallad, bröd och kokt pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.