Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikafylld köttfärslimpa

(5 kommentarer)  
Paprikafylld köttfärslimpa Paprikafylld köttfärslimpa Paprikafylld köttfärslimpa
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En örtig och god köttfärslimpa med smak av paprika.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn: 200 grader Smula brödet (ej kanterna) i en skål. Häll över mjölk, låt stå 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, lök, vitlök, salt, peppar och örtktyddor. Platta ut färsen till en avlång platta på smörpapper och gör en sträng med paprika och persilja. Rulla ihop köttfärslimpen så att fyllningen kommer som en sträng i mitten. Lägg limpan i en stor ugnssäker form. Skala lök och skär i bitar, lägg runt färslimpan. Sätt in i ugnen i 20 minuter. Ta ut limpan och skär paprikorna i bitar och fördela runt limpan. Salta och peppra och fortsätt att steka limpan i ugnen i 20 minuter till (eller mer om det behövs).

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • FiffiNelly 3 oktober 2009

    Detta var kanon gott!! Testade detta som kvällsmat idag,min man tyckte detta var kanon gott!

  • Nojjan69 1 november 2009

    Helt ok !! Tyckte jag fick lite för mycket "pizzasmak" så tar nog inte dessa kryddor nästa gång, Men helt klart gott !! (Jag gillar ju även pizza...hehehe ;) ) Godkänt en stark 4:a får du av mig ! :D

  • Nojjan69 1 november 2009

    Helt ok !! Tyckte jag fick lite för mycket "pizzasmak" så tar nog inte dessa kryddor nästa gång, Men helt klart gott !! (Jag gillar ju även pizza...hehehe ;) ) Godkänt en stark 4:a får du av mig ! :D

  • fixxan 26 september 2010

    helt okey, men tycker man skulle kunna hoppa över timjan för ett godare resultat.

  • Thenidiel 8 april 2012

    Både god och lättlagad, tackar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.