Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikakyckling i gräddig sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Har lagat denna rätt många gånger och är alltid lika uppskattad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i portionsbitar. Blanda mjöl, salt och paprikapulver. Vänd kycklingbitarna i blandningen. Bryn kycklingbitarna väl runtom i smör i en stekpanna. Lägg över dem i en gryta. Tillsätt buljong eller portvin och grädde. Låt kycklingen eftersteka under lock på svag värme ca 20 min. Skölj och kärna ur paprikan. Hacka den och strö över kycklingen.
  2. Servera med ris och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.