- Serverar: 2-10 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
En kall sås som fungerar perfekt till en grillad köttbit.
Kan också serveras ljummen till vad som helst.
Instruktioner
- Skala och hacka löken ganska fint.
- Rensa paprikorna och chilin från kärnor och det vita och hacka upp dem.
Fräs chili, lök,och paprikhacket i smör och olja. det får inte ta färg bara mjukas upp lite. klyfta tomaterna och släng idem tillsammans med Worcester saucen.
- Strö över paprikapulver och låt det puttra medan du slår i spriten.Mixa allt tills du får önskad släthet och låt det puttra i ca 20 minuter, rör om då och då så att det inte fastnar i botten på grytan. ta av den från från plattan och låt den svalna till 50- 60 grader och vänd ner majonnäsen. Späd med lite vatten om det blir för tjockt.
Publicerat den
7 januari 2013
Liknande recept
Skriv kommentar