Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasås

 
  • Serverar: 2-10 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En kall sås som fungerar perfekt till en grillad köttbit. Kan också serveras ljummen till vad som helst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken ganska fint.
  2. Rensa paprikorna och chilin från kärnor och det vita och hacka upp dem. Fräs chili, lök,och paprikhacket i smör och olja. det får inte ta färg bara mjukas upp lite. klyfta tomaterna och släng idem tillsammans med Worcester saucen.
  3. Strö över paprikapulver och låt det puttra medan du slår i spriten.Mixa allt tills du får önskad släthet och låt det puttra i ca 20 minuter, rör om då och då så att det inte fastnar i botten på grytan. ta av den från från plattan och låt den svalna till 50- 60 grader och vänd ner majonnäsen. Späd med lite vatten om det blir för tjockt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.