Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Gott!
Vad blir det till middag idag? Parfait som var så god, så vi åt så vi höll på att spricka. Kan verkli...
Vad bakade du för gott senast? Parfait med baileys i men vi snitsade till det och testade även med ar...
Onödigt vetande...hehe Champagnen på kylning (som dottern så snällt ställt in i kylen)....
Sist provat recept Parfait med hallonsås till efterrätt Mums(L)...
Handen på hjärtat... Champagne till tolvslaget på nyår eller "nöjer" du dig med billigt mou...
Glass, parfait, sorbet... ...ja, vad är vad egentligen? Här kommer all information du behöver...
Ägg, ägg, ägg! Ägg hör verkligen påsken till. Låt dig fröjdas över vår tillgång på...
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.