Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parisersmörgås (Parisare)

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är klassiskt och mycket gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ner lök och rödbetor i färsen tillsammans med kapris, salt och peppar. Häll i grädden och blanda väl. Smaka av.
  2. Hetta upp matfett i en stekpanna. Stek brödskivorna på medelhög värme tills de är gyllenbruna på ena sidan.
  3. Lägg på ett lager färs på brödets stekta sida. Hetta upp stekpannan igen och lägg brödskivan med färsen nedåt mot pannan. Stek på medelvärme i ca 4 min.
  4. Vänd och stek brödsidan någon minut. Stek samtidigt äggen på medelvärme i någon minut, tills det har stelnat. Strö över salt och peppar. Servera smörgåsen med nystekt ägg och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sune43 19 augusti 2010

    Jättegott och mycket enkel att fixa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.