Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pariservåfflor - glutenfria

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Mycket goda kakor, här är ett glutenfritt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250º.
  2. Finfördela fettet i mjölmixen till en grynig massa och tillsätt äggvita och vatten. Forma till en deg och låt vila i kylskåp ca 30 minuter.
  3. Pudra bordet med mjölmix och kavla ut degen i omgångar. Ta ut rundlar med diametern 6 cm.
  4. Strö ut socker och kavla med en kruskavel rundlarna så att de blir avlånga. Kavla på båda sidor och lägg sedan på en papperstäckt plåt.
  5. Grädda mitt i ugnen till lagom färg i 7–8 minuter.
  6. Rör samman fyllningen och lägg mellan våfflorna. All fyllning går inte åt, men den håller sig länge övertäckt i kylskåpet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.