En snabb fiskrätt med smaker från medelhavet. Serveras med en krämig risotto. En utmärkt bjudrätt när du vill imponera men ändå göra det enkelt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Torka av den lätt tinade fisken på hushållspapper. Skär i fyra bitar. Salta och peppra. Lägg en matsked pesto på varje bit och linda en skinkskiva runt. Lägg bitarna på ett ugnsfat och tillaga mitt i ugnen 15-20 minuter.
- Fräs den hackade löken i smör i en kastrull. Tillsätt riset och sedan vinet. Tillsätt grönsaksbuljong, lite i taget. Rör då och då. Låt riset koka på svag värme utan lock.
- Fortsätt att koka under omrörning tills risotton är krämig men riskornen har en liten kärna kvar. Salta, peppra och rör ner den rivna osten.
- Servera fisken med risotton, tomater, gröna sojabönor eller ärter.
Publicerat den
21 februari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar