Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ravioli med Parmaskinka och Parmesanost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En härligt god ravioli fylld med parmaskinka och parmesanost serverad med en härligt god gräddsås som jag brukar göra till förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut pastadegen och gör rutor som är 2x4 cm långa. Lägg parmaskinka och hyvlad parmesanost och lite peppar på den ena halvan av rutan. Vik ihop och tryck till kanterna så att det blir en tät kudde. Koka upp vatten med lite salt i och koka raviolin ett par minuter. Finhacka löken och vilöken och fräs upp i olja utan att det får färg. Häll i grädden och låt det koka upp. Smaka av med salt och peppar.
  2. Den ost som inte gått åt till raviolin garneras det med. Lägg upp raviolin i halvdjup till djup skål, slå såsen över och garnera med lite skuren basilika och hyvlad parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.