Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm Brieost med parmaskinka

 
Skriv ut

Gott till helgkvällen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm brieosten i ugn på 175 gradet ca 10 min. Lägg den på ett snyggt fat. Rulla skivor av parmaskinka dekorera på eller runt osten. Dela körsbärstomater i mitten, strö över osten. Hacka rödlök och strö över.
  2. Koka socker och balsamico i ca 5 min. Häll sedan såsen över osten.
  3. Ät detta med vitt bröd och ett glas gott vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.