Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskrulader med parmaskinka

 
Skriv ut

"Den lufttorkade skinkan ger en spännande smakbrytning till fisken. Och som alltid väljer italienarna en fräsch dressing till sin fisk i stället för att gömma smakerna i en tung sås"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°
  2. Pressa citronsaft över fisken och låt dra cirka 30 minuter.
  3. Krydda fisken med salt och peppar och rulla ihop till rullar. Lägg 2–3 salviablad på varje fiskbit. Skär parmaskinkan i breda strimlor, cirka 2 centimeter, linda in fisken i skinka.
  4. Lägg fisken med skarven nedåt i en smord ugnssäker form och droppa på olivolja.
  5. Baka i mitten av ugnen cirka 20 minuter. Servera fisken med dressingen.
  6. Dressing: Rosta pinjenötterna i en torr och het stekpanna. Häll olivolja, citronsaft och kapris i en kastrull. Vid servering värms dressingen försiktigt. Blanda i pinjenötterna och smaka av med salt och peppar.
  7. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.