Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad getost med parmaskinka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tapas när det är som bäst!!

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort kanten på getosten och dela den i grova bitar. Blanda oljan, vinägern och honungen. Smaksätt marinaden salt och svartpeppar och häll den över osten. Finhacka löken. Blanda den rostede mandeln, löken och persiljan med osten. Låt röran dra en stund. Fördela oströran över skinkskivorna och rulla ihop dem till små knyten. Stick en tandpetarei varje bit.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • skilla 20 april 2008

    Det här låter så gott! Men det blev inte så gott, tycker jag. För mäktigt och smakstarkt med just den röran i den salta skinkan. Jag föreslår (men har inte provat själv) att man gör halva mängden getoströra och blandar med creme fraiche?

  • hannabrattberg 12 april 2011

    Hej Jag la i ruccolasalladsblad och lite mangochutney ihop med fetaost istället för den mjuka getosten , jättegott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.