Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmarullar fyllda med färskost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett perfekt litet drinktilltugg att ha på lut i frysen. Servera oliver och ett svalt rosévin med gurkstavar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut parmaskinkan på plastfolie. Bred på färskosten och rulla ihop forma som en smällkaramell.
  2. Ställ in i frysen ca 30 min så att det blir lättare att skära. Skär upp i cm-tjock skivor och garnera med gräslök, svartpeppar och olivolja.
  3. Servera gärna med oliver och rosévin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.