X

Parmaskinka som förrätt recept

Laddar...
Din sökning gav 56 träffar
Buffalomozzarella och parmaskinka

Kanske min favoritförrätt. Fanns på nästan alla italienska restauranger när jag var i Rom i höstas, och jag tog den nästan varje gång. Så himla enkelt och så himla gott! Typiskt LCHF för alla anhän..
Crabstick- och parmaröra

En matig och fyllig röra. Med massor av användningsområden. Förrätt – Toast – Våffla –Cocktail- eller fyllning i smörgåstårta. Ursprungsidé borde väl Cajsa Warg äras för! Jag gjorde som hon sa, oc..Carpaccio på honungsmelon med moz..

Den här rätten är mycket enkel och god. Kan tillagas någon timme i förväg och sedan stå och marinera. Tunna skivor parmaskinka med hyvlad parmesan är gott att servera till.Briegratinerade parmasparris-snit..

Varma snittar som blev väldigt uppskattade av alla. Så uppskattade att jag snabbt fick göra en omgång till! Lärde mig då att om landgångsbrödet är slut, går det även att kantskära skivat formbröd. ..
Förrätt med tomatmarmelad och parmaskinka m.m.
Förrätt med tomatmarmelad och par..

Härlig förrätt som går att förbereda. Trevligt med en tallrik med lite plock till var och en. Annorlunda smaker som passar fantastiskt bra ihop. Väl värt att prova trots lite pyssel!
chevréfylld parmaskinka
chevréfylld parmaskinka

Läcker och snabb förrätt som kan förberedas i god tid. En aptitretare som blandar spännande smaker på ett tilltalande sätt.

Lyxig räkröra
Lyxig räkröra

En räkröra bra att använda till lite av varje. Som förrätt, drinktilltugg etc. Jättegod!