Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med parmesandressing

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag åt denna förrätt på en restaurang i Hamburg och har försökt återskapa den med gott resultat. God som bara den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt bort den "träiga" nedre delen av sparrisen. Koka den spröda stjälken några minuter i vatten med lite socker, salt och citron.
  2. Linda in den avsvalnade sparrisen i varsin skiva skinka eller kalkonbröst.
  3. Dressing; Blanda alla ingredienserna.
  4. Lägg sparrisen på förrättstallriken tillsammans med en klick dressing.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 11 oktober 2011

    Enkelt och mordgott! Hottade upp lite extra med rostade pinjenötter. Grym dressing!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.