Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesan- och nötstänger

 
  • Serverar: 22-24 portioner
Skriv ut

Smakrika smördegsstänger som passar till det mesta i soppväg, inte alls dumma till drinken heller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina smördegsplattorna och kavla ut på längden, de ska bli ca en halv gång så stora. Rör sedan ihop parmesanosten med nötterna.
  2. Vispa upp äggen och pensla smördegsplattorna, tryck fast nötblandningen med handflatorna. Skär eller sporra plattorna i ca 1 ½ cm breda remsor. Vrid dem till spiraler och lägg på en bakpappersklädd plåt.
  3. Grädda i mitten av ugnen 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.