Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesancrêpes med kyckling, svamp och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Crêpes är bra mat då de kan förberedas och även frysas. Kalla crêpes gratineras i 225° ca 15 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll mjöl i en bunke, tillsätt mjölken lite i taget och vispa till en slät smet. Tillsätt ägg, ost, salt och smält smör. Grädda 8 tunna pannkakor på medelgod värme och lägg dem vartefter på ett fat.
  2. Strimla kycklingfiléerna. Skala och hacka lök och vitlök, skölj och skiva champinjonerna.
  3. Hetta upp smöret i en panna och stek kycklingen i omgångar. Ta upp kycklingen. Fräs slutligen lök och champinjoner tills de får lite färg. Vänd ner kycklingbitarna och spenat. Smaka av med muskot, salt och peppar.
  4. Sätt ugnen på 250° och grill. Lägg 3 msk fyllning på varje pannkaka och rulla ihop. Lägg i en ugnssäker form.
  5. Koka upp grädden med parmesan under omrörning i en kastrull. Kan förberedas hit!
  6. Häll såsen över crêpesen och gratinera tills de får färg, ca 5 minuter.
  7. Servera med en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.