Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanfranska i bakmaskin

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det stod en påse torkad riven parmesanost som blivit över i kylen. Provade då att använda den till ett bröd i bakmaskinen. Resultatet blev mycket lyckat. Så nu har kära hustrun köpt hem fler påsar. Jag förstod hennes pik, så det är bara att baka fler bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg i alla ingredienser i den ordning de står i ingredienslista i degbunken. Det viktiga är att torrjästen inte kommer i kontakt med vattnet innan maskinen startas. Ställ in på program ”standard 900 g.”

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.