Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanfylld lövbiff med dragonsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Såväl lövbiffen som såsen har lite sting, men är väldigt lätta att göra. Bara att röra ihop!

Ingredienser

Instruktioner

Börja med fyllningen. Skiva purjolöken fint och fräs den mjuk i olivolja, utan att den tar färg. Krydda mot slutet med vitpeppar och lägg i en skål. Tillsätt parmesanost, färskost, dijonsenap, rosépeppar och svartpeppar. Blanda ihop till en kräm. Lägg fyllning på ena halvan av varje lövbiff och vik ihop. Fäst eventuellt med tandpetare om du vill. Krydda biffarna med salt och svartpeppar. Gör sedan såsen: Blanda alla ingredienserna till såsen i en såspanna och värm försiktigt upp. Smaka av med salt och håll varm. Stek biffarna hastigt på bägge sidorna på hög värme. Servera genast med potatiskroketter, sås och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mumsan 21 augusti 2010

    Smarrigt!

  • Malen62 11 april 2011

    Mycket gott, kommer jag att göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.