X

Parmesanfylld lövbiff med dragonsås

Såväl lövbiffen som såsen har lite sting, men är väldigt lätta att göra. Bara att röra ihop!

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: lövbiff, biff
Betyg (2 röster)
Antal personer
4-6
Parmesanfylld lövbiff med dragonsås

Gör så här

Börja med fyllningen.
Skiva purjolöken fint och fräs den mjuk i olivolja, utan att den tar färg. Krydda mot slutet med vitpeppar och lägg i en skål.
Tillsätt parmesanost, färskost, dijonsenap, rosépeppar och svartpeppar. Blanda ihop till en kräm.
Lägg fyllning på ena halvan av varje lövbiff och vik ihop. Fäst eventuellt med tandpetare om du vill. Krydda biffarna med salt och svartpeppar.
Gör sedan såsen:
Blanda alla ingredienserna till såsen i en såspanna och värm försiktigt upp. Smaka av med salt och håll varm.
Stek biffarna hastigt på bägge sidorna på hög värme.
Servera genast med potatiskroketter, sås och en grönsallad.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Lövbiff, Salt, Svartpeppar, Vitpeppar, Stekmargarin, Olivolja, Potatiskroketter, Grönsallad, riven parmesanost, Purjolök, creme bonjour vitlök, Dijonsenap, Rosépeppar, Svartpeppar, Crème fraiche, Matlagningsgrädde, Sambal oelek, Dragon, creme bonjour vitlök, Salt, fyllning
Visningar:
8429
Sparat:
314

LIKNANDE RECEPT

Dragonsås recept
Currykyckling i..
över 2 månader
Kycklingfile i
av lece
över 2 månader
Vildsvinsfilé i
över 2 månader
Biff med dragon
av mumsan
över 2 månader
Färsbiffar med
av lennali
över 2 månader
Köttbullar med
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.