Parmesanfylld lövbiff med dragonsås

Såväl lövbiffen som såsen har lite sting, men är väldigt lätta att göra. Bara att röra ihop!

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: lövbiff, biff
Parmesanfylld lövbiff med dragonsås
Källa: Eget foto
Uppladdad av: thoorbear
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

600 - 700 g lövbiff
Salt
Svartpeppar
Vitpeppar
Stekmargarin
Olivolja
Potatiskroketter eller någon annan ugnspotatis som du gillar.
Grönsallad

Fyllning:
2 ½ dl riven parmesanost
5 cm skivad purjolök
100 g Creme Bonjour vitlök färskost
1 ½ tsk dijonsenap
2 tsk krossad rosépeppar
1 tsk krossad svartpeppar

Sås:
2 dl creme fraiche
2 ½ dl matlagningsgrädde
2 tsk sambal oelek
2 tsk dragon
50 g Creme Bonjour vitlök
En nypa salt att smaka av med
Eventuell överbliven fyllning

Betyg (2 röster)
Antal personer
4-6
Visningar:
7995
Sparat:
306

Gör så här

Börja med fyllningen.
Skiva purjolöken fint och fräs den mjuk i olivolja, utan att den tar färg. Krydda mot slutet med vitpeppar och lägg i en skål.
Tillsätt parmesanost, färskost, dijonsenap, rosépeppar och svartpeppar. Blanda ihop till en kräm.
Lägg fyllning på ena halvan av varje lövbiff och vik ihop. Fäst eventuellt med tandpetare om du vill. Krydda biffarna med salt och svartpeppar.
Gör sedan såsen:
Blanda alla ingredienserna till såsen i en såspanna och värm försiktigt upp. Smaka av med salt och håll varm.
Stek biffarna hastigt på bägge sidorna på hög värme.
Servera genast med potatiskroketter, sås och en grönsallad.

LIKNANDE RECEPT

Dragonsås recept
över 2 månader
av lece
över 2 månader
över 2 månader
av mumsan
över 2 månader
av lennali
över 2 månader
av ros
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.