Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad aubergin med tomatsalsa

(1 kommentar)  
Skriv ut

Receptet kommer från lchfmat.se

Ingredienser

Instruktioner

Grilla skivor av aubergin. Koka en salsa på vitlök, lök, olja, tomatpuré och tomatkross. Krydda med oregano och lite S&P. Klicka över skivorna och strö rikligt med parmesan över. Gratinera i 250 grader ca 10 min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jbson 30 januari 2011

    Lättlagat & Jättegott!!! Använde krossade tomater med basilika, la också till så det blev 2 vitlöksklyftor och 1 tsk Sambal Oelek. En klar 4 från mig! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.