Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad köttfärscanneloni

 
Skriv ut

Så härligt fyllig och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Stek lök, köttfärs, skinka och squash i olja en stor stekpanna. Tillsätt resten av ingredienserna till fyllningen och låt det koka ihop ca 5 min. Låt svalna.
  2. Klipp till 12 lasagneplattor om de är i hel bit. Bred osten på lasagneplattorna och fördela köttfärsröran på plattorna. Rulla ihop till rullar och lägg dem tätt i en ugnssäker form. Bred ut ostsåsen över rullarna.
  3. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs den i olja i en kastrull ca 2 min. Tillsätt tomater, basilika, salt och peppar. Häll såsen över rullarna och strö över ost. Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Servera med morot och paprika i stavar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.