Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesankex med laxröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är den perfekta kombinationen av knaprigt, saftigt, smakrikt och lättlagat. En hit, med andra ord

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Täck plåten med bakplåtspapper. Lägg den rivna osten i små högar med lite mellanrum. Grädda osten tills den är mörkt guldfärgad och knaprig, ca 8-10 minuter. Låt svalna. Strimla laxen och blanda med grovhackad koriander och minifraiche. Lägg en klick på varje kex och toppa med nymald svartpeppar. Ät direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.