Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanpanerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegod kycklingrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kycklingfiléerna till två tunnare skivor.
  2. Vispa äggen och lägg i kycklingskivorna.
  3. Blanda ströbröd, parmesan och osten tillsammans med dragon. Vänd sedan kycklingbitarna i paneringen, det ska täcka runt om. Låt gärna köttbitarna vila i kylen en stund så sätter sig paneringen bättre.
  4. Stek kycklingbitarna i smör, några minuter på varje sida. Salta och peppra efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.