Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanpanerad kycklingfilé

(1 kommentar)  
Skriv ut

Detta sättet att tillaga kyckling är nog ett av min och makens absolut favoritsätt. Jag har min arbetskollega Marie att tacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd kycklingen först i uppvispat ägg, ströbröd blandat med salt och peppar och sist i riven parmesanost.
  2. Stek kycklingen i ugn, 225 ca 30 min.
  3. Jag brukar servera kycklingen med klyftpotatis och sallad, ugnsrostade grönsaker eller varför inte potatisgratäng. Kall tacosås (från burk, valfri styrka) eller kall tacosås baserad på gräddfil och OLW´s dip är kanongott till. Och så sallad förstås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • compe 26 oktober 2008

    ja det var lätt att göra men inte så gott som jag trodde när jag såg att det var parmesanost med en enkel rätt som får en trea av mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.