Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesansås

(1 kommentar)  
Skriv ut

En god sås till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

Pressa vitlöken, och rör ihop med alla de andra ingredienserna utom saltet. Låt helst såsen stå i ett par timmar så att smakerna blommar ut, och smaka sen av med lite mer salt om det behövs.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Millan777 27 augusti 2009

    Testade såsen både till grillad kyckling och fläskfilé. Det var jättegott. Gillar man parmesan är det värt att testa, men använd parmesan i bit som du river själv!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.