Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionerad Pavlova

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är bara SÅ gott!!! Pavlova är en dessert som uppkallats efter den ryska ballerinan Anna Pavlova (1881-1931).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna till ett hårt skum under tiden som du tillsätter sockret lite i taget. Tillsätt ättikspriten under vispning. Marängsmeten ska vara en aning seg.
  2. Klicka upp marängen i 4 rundlar på en bakplåt. Baka av i 125-gradig ugn i cirka 45 minuter.
  3. Rör samman crème fraichen med innanmätet i vaniljstången. Skala kiwifrukterna och tärna dem 1x1x1 cm. Fördela crème fraichen på marängerna och lägg kiwitärningarna ovanpå. Ta ur innanmätet ur passionsfrukterna och fördela över kiwin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • boz1965 22 januari 2010

    Spara gärna vaniljskidorna och sätt dem i en burk (tättslutande lock) med florsocker en veckas tid så har du naturligt vaniljsocker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.