Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfruktspannacotta med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enda sockret i denna efterrätt är 3 msk råsocker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinet i en skål med kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och råsocker i en kastrull. Dela vaniljstången och gröp ur fröna och blanda ner stång och frön i grädden. Låt koka i 5 minuter. Ta kastrullen från värmen och ta upp vaniljstången.
  2. Ta upp gelatinbladen och lägg ner den i gräddblandningen så att de smälter. Gröp ur passionsfrukterna och lägg i en skål. Tillsätt hälften av gräddblandningen och rör om ordentligt. Häll upp i höga glas. Låt stelna i kylen i ca 1 timme.
  3. Mixa resterande gräddblandning med hallonen och fördela över passionfruktsblandningen. Låt stelna i kylen i minst 3 timmar eller över natten. Dekorera pannacottan med färska hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.