Enda sockret i denna efterrätt är 3 msk råsocker.
Instruktioner
- Lägg gelatinet i en skål med kallt vatten i 5 minuter.
Koka upp grädde och råsocker i en kastrull. Dela vaniljstången och gröp ur fröna och blanda ner stång och frön i grädden.
Låt koka i 5 minuter. Ta kastrullen från värmen och ta upp vaniljstången.
- Ta upp gelatinbladen och lägg ner den i gräddblandningen så att de smälter. Gröp ur passionsfrukterna och lägg i en skål. Tillsätt hälften av gräddblandningen och rör om ordentligt.
Häll upp i höga glas. Låt stelna i kylen i ca 1 timme.
- Mixa resterande gräddblandning med hallonen och fördela över passionfruktsblandningen. Låt stelna i kylen i minst 3 timmar eller över natten.
Dekorera pannacottan med färska hallon.
Publicerat den
21 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar