Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfruktspannacotta med rårörda hallon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fantastisk dessert som är busenkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten minst 5 min. Häll grädden i en tjock bottnad kastrull. Skrapa ner passionsfruktskärnorna i grädden. Tillsätt farinsockret och vaniljsockret. Värm gräddblandningen under omrörning till strax före kokpunkten. Sila av passionsfruktskärnorna i en skål. Ta upp gelantinbladen, krama ur vattnet och smält dem i lite av grädden under omrörning. Rör ner det i resten av grädden.
  2. Fördela blandningen i 4 portionsformar som rymmer 1½ dl. Täck över och ställ kallt minst 3 timmar.
  3. Micra de frysta hallonen i ca 1 min på full effekt. Mosa dem med en gaffel och häll över pannacottan innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • 9de 19 november 2011

    Supergod!! Kommer att göras igen.. Mumma.

  • Sparklinglollo 24 februari 2012

    Supergod! Men jag tycker bara att man ska lägga några hallon på toppen, annars förtar det lite av passionssmaken. Men jag är en älskare av passionsfrukt, så det är ju en smaksak... Jag hade faktiskt i liiite mer limejuice oxå. Tack för receptet! Kommer att göras många gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.