Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfruktsrutor med smultronglasyr

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Räkna med strykande åtgång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin, vatten och arom. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Skrapa ur passionsfrukterna och vänd ner skrapet i smeten. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 25-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
  2. Glasyren: Rör ihop alla ingredienserna till en slät glasyr. Bred ut glasyren på kakan då den svalnat. Garnera efter önskemål.
  3. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.