Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionspannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker pannacotta med passionsfrukttäcke

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm grädde, juice och socker i en kastrull.
  2. Krama vattnet ur gelatin-bladen och låt dem smälta i den varma grädden under omrörning.
  3. Fördela smeten i 4 små portionskoppar eller glas. Låt pannacottan stå kallt i minst 2 timmar.
  4. Dela frukterna och skrapa ur dem som garnering. Servera.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.