Pasta recept

Laddar...
Din sökning gav 7596 träffar


Spagetti räkonara

Du vet hur man tillagar spagetti carbonara? Då är det bara att byta fläsket mot norska räkor så kan du laga spagetti Räkonara. Lätt som en plätt!


Pasta Carbonara

En av de godaste pastarätterna jag vet! Bör ätas med en gång, för då är den som godast eftersom den då inte riktigt hunnit stelna.
Frittata di pasta con gli zoccoli

Det här är en gammal rätt som lagats av min familj i minst fyra generationer. En frittata är en italiensk omelett och den här pastarätten är ett perfekt sätt att använda överbliven pasta för att utnyt..


Pasta med avokado och räkor

Enkel, snabb och god maträtt som jag fixade i hop utav det som fanns här hemma i kylskåpet. Nu är jag en som går på fria händer och inte håller koll på hur många dl hit och dit som jag häller i, ja..


Spaghetti alla Norma

– Det här är en vegetarisk siciliansk pastarätt som jag lärt mig av min pappa, som innehåller friterade aubergineremsor vilket ger pastan en väldigt unik karaktär. Till den här rätten bör man använda ..


Pasta bolognese

Jakten efter den perfekta bolognesen kommer nog att fortsätta länge.. Men den här blandningen var supergod! För att göra den lite extra god skulle jag strött lite parmesanost ovanpå vid servering.
Pasta med oxfilé, svamp och grädd..

Får jag bara äta en pastarätt resten av mitt liv så är det den här! Recept på lyxig penne pasta med oxfile, svamp, grädde och lök. Detta är en vinvänlig rätt så vilket vin som helst passar till. Ska j..