Pasta med sås recept

Laddar...
Din sökning gav 4512 träffar

Pollo encacahuatado ( kycklingklu..

Vet att min dotter lag in ett recept med samma titel, men detta är en annan variant, fick receptet från Durango mexico, föra veckan, som sagt en ganska vanlig rätt i mexico, med många varianter. Denn..

Valnötspasta med champinjoner

Käkade för nån vecka sen denna valnötspasta och det var mycket gott! För att göra maten lite roligare fräste jag lite grovt hackade champinjoner i vitlök, så hade vi det och smått hackade sockerärtor ..Vegetarisk Pasta Alfredo

En kryddig, god, enkel och vegetarisk pastasås. Jag tycker den påminner lite om Pasta Alfredo så därav namnet. Lägg gärna i skinka och lite mer grädde så har du en supergod ikke-vegetarisk rätt. Det..Sherrysås- enkel och supergod

Verkligen god, och bara Fyra olika ingredienser, helt underbart. När vi gjorde denna på nyår, hade jag "smakat" på såsen så mycket att när det var dags att servera, fanns där ingen sås kvar, och vi fi..


Ravioli med köttfärsås

Hemlisen är att den ska puttra länge på spisen, minst 4 timmar! Viktigt är också vinet, lite vitt eller rött. Utomlands så serveras alltid köttfärsåsen med spaghetti vilket man absolut inte gör i It..

Frikadeller i tomatsås

Detta är ett recept jag hittat på själv. Supergott, förhållandevis billigt och nyttigt. Alla jag provat det på har tyckt att det varit en hit!

Paolos tonfiskspasta

Tonfisk (på burk) är inte min favorit, men jag fick förslag på Paolo Robertos tonfiskpasta av en kompis och testade. Absolut den godaste tonfiskpastan jag ätit och den är även lättlagat.